İl Sağlık Müdürümüzden Hastanemize Ziyaret.
21 Şubat 2020

Hastanemize il Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Reha Sermed Aygören, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Murat Erk, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Zafer Demir ve Gölhisar Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ersin Yıldırım ziyaretlerde bulunmuşlardır. Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr. Ramazan Öztürk ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İbrahim Uçkan eşlik ettiler. Hastanemiz yönetimi tarafından yürütülen hizmetler ile ilgili bilgi aldıktan sonra yeni açılan Fizik Tedavi Ünitesini ziyaret edip, yatarak tedavi gören hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Reha Sermed Aygören, hastanemizde görevli uzman hekimler ile bir araya gelerek, talep ve ihtiyaçlar konusunda görüşlerini dinledi.

• ilsaglikmuduruziyaret_ic (1).jpeg
  • ilsaglikmuduruziyaret_ic (2).jpeg